Sorry

Åh vad bra att jag missade solsidan själv! heja ellen! Aja. Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Igår fixade jag nya piercings till örat innan jag drog till Växjö, nice! Älskling hjälpte mig att sätta på lilla ploppen på ringarna, BILD KOMMER! Det var sjukt svårt men som tur var är han inte så fumlig som jag trodde:) Mamma försökte i minst en halvtimme en gång utan resultat och det slutade med ett riktigt damp och lite svordomar sen stack hon bara iväg, aslack:S

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sorry

  1. Juliaclaras skriver:

    SV:ellen: Ja men visst är det snyggt, GR:)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>