Garlic

GAAAHHHHH! Jag får lite panik på mig själv just nu! Jag har problem! Jag älskar nämligen vitlök! Och jag kan proppa i mig rent ut sagt. Nu är jag förkyld så jag tänkte bli frisk. Jag har käkat 3 klyftor. Käkat och käkat, jag gjorde en yyyber tsatsiki! Tokigt god! Jag kan inte ens vara med mig själv för det stinkeeeeeeeeeeeer! hahaha jag får skylla mig själv!

Höj volym till maxxxxx. Brrrraaaaaaaaaaa bas!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Garlic

  1. dessi skriver:

    du är så fin
    jag saknar dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>