HM BY NIGHT

Rekommenderar denna otroligt snygga jacka från HMs kollektion BY NIGHT. Den finns att köpa nu även på hemsidan för 499kr. Själv hade jag jävligt gärna velat ha en men jag vill inte köpa en tunn jacka nu när det börjar bli svinkallt ute!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till HM BY NIGHT

  1. hannas blogg skriver:

    fint! gillar din header

  2. Aleshia Gaughran skriver:

    Acquiring go through this I believed it had been quite beneficial. I value you taking enough time and hard work to place this informative article jointly. I the moment yet again locate myself shelling out approach to a lot time the two reading through and commenting. But so what, it had been even now worthwhile!

  3. Bruce Eleazer skriver:

    I couldn’t resist commenting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>