PANODIL

Rätt gammal bild.
Well, idag vaknade jag upp på morgonen med vääärldens halsont (tack älskling) så jag svepte i mig ett glas panodil el vad det nu hette, sjukt bra i alla fall för jag har inte alls så ont längre. Har mest legat ute och degat idag och inte fått något gjort. Dags att ta tag i mitt smutsiga rum nu så vi hörs väl senare eller imorgon. Fan jag har inte tränat sen förra måndagen kom jag på nu. Ångest.
BAJBAJ

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till PANODIL

 1. Nöjesportalen skriver:

  Låt dig teleporteras till nätets roligaste hörn!

 2. nathalie skriver:

  är det signe siemsen? eller vem e det? :) har hon en blogg?
  kram!

 3. Ellen skriver:

  aa så heter hon nog! jag minns inte tyvärr för jag glömde ”spara” på hennes blogg men du hittar den nog på google! :) kram

 4. helen skriver:

  kan du ta reda på vad hennes blogg är, eftersom jag inte kan hitta det
  Du kan bara kolla loggen:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>