BRILLLZ


Här har ni nästan alla mina solglasögon. Som ni kanske märker så glömde jag mina svarta ray ban. Men skitsamma. Använder inte alla dessa heller men några av dom. Är som sagt sjukt sugen på ett par ray ban aviators, äkta då alltså.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till BRILLLZ

 1. bina skriver:

  du har ju sjukt snygg kropp!!!! :)

 2. ellen skriver:

  aa verkligen bruden!

 3. jennifer skriver:

  men skryyyt lagom då ;)

 4. anna skriver:

  vad väger du då?:) tycker du ser perfekt ut:)

 5. elin skriver:

  du har exakt samma problem som mig! jag vill också gå upp i vikt runt lår och bröst, så jag kör nästan bara styrketräning och äter mycket! :)

 6. Ellen skriver:

  tack! jag väger just nu hela 60kg, men tyvärr är det fortfarande undervikt för min längd har jag kommit på:/ aa jag måste fan börja äta mer, jag tror att jag slarvar lite med det även fast jag äter mycket. man ska ju äta 5 ggr om dagen:S

 7. anna skriver:

  Hur lång är du? Så in i helvete snygg, dör

 8. daddyhj skriver:

  Sjukt sexigt. Kom hem till mig?

 9. Ellen skriver:

  jag är 175cm! :)
  hahah jaaa jag kommer ;)

 10. Heike Frankovich skriver:

  Is it possible to convert a two column Joomla template into a three column one?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>