grey


Shorts Levis
Tischa Monki
Skinnjacka Vinyl
Väska 2hand

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till grey

 1. Linda skriver:

  ÅHHH, dina shorts!!!!!!! älskar dom. jag har ett par levis i strl 26 (är en 25 i vanliga fall och tänkte att dom skulle bli lite ”overzise”) men dessa 26or är så SJUKT jäkla små, bara jag viker upp dom bullar mina lår ut och ser heeeelt jäkla bananas ut. vilken strl har du på dessa levis? perfektaaaaaaaaaa!! :D

 2. Ellen skriver:

  haha jag hade exakt samma problem med dessa där vid låren så jag klippte av dom och slet dom i kanten. du kan kolla hur jag gjort finns ett inlägg längre ner :) nu sitter dom skitbra och jag är så jävla nöjd. jag har strl w28 i mina:P

 3. Linda skriver:

  typiskt att jag inte såg de tidigare, klippte ”väck” i innerlåren i hopp om att de skulle bli bättre men iiicke! får köpa mig ett par nya i 28 och kooooopa rätt av :)

 4. Rina Dench skriver:

  That is a excellent suggestions specially to these new to blogosphere, quick and correct information… Many thanks for sharing this one particular. A need to examine post.

 5. Tanner Trudo skriver:

  Fantastic line up. We’ll be linking to this fantastic post on our internet site. Sustain the great producing.

 6. Melodi Buhlig skriver:

  I acquired great data from the website

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>