midsommar

En läsare ville ha tips ang. midsommar, vad man ska ha på sig och jag måste säga någon av dessa snygga klänningar från chicy.se. Synd bara att det tar så lång tid att frakta så det hinner inte komma fram.
Själv kommer jag inte överhypea midsommar utan kommer inte ha något speciellt. Tror jag ska skrota fram några gamla klänningar som ni kan få rösta på el nåt, haha. Fast jag är ingen klänningtjej..

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till midsommar

 1. L skriver:

  om jag ska beställa en av färgerna, vilken tror du jag kommer ha bäst användning för? och skulle du inte kunna visa hur den ser ut på :D overkligt bra blogg har du också

  • Muhamad skriver:

   e5h vilken he4rlig vinst, den hade jag ge4rna vuinnt. Jag e4r alldeles ff6r de5lig pe5 att vara med och te4vla pe5 se5na de4r stora te4vlingar. Men jag blir ju helt klart sporras att te4vla ne4r jag ser ne5gon som vinner se5nt he4r. c4r man inte med se5 kan man ju inte vinna, inte sant Tycker absolut att du kan ha en df6rrkrans inne. Jag har alltid haft det ne4r jag har bott i le4genhet och det har inte varit ne5gra problem.Kram

 2. Ellen skriver:

  jag vet inte, det är ju en smaksak vilken man tycker är snyggast men jag hade nog beställt en vit..eller en svart,haha. det är inte mina utan bilden är tagen från hemsidan! tack så mkt söta du

 3. oliver skriver:

  Sjukt hur cool stil du har!!
  btw har du ingen syster i hbg eller något?

  • bhasileux skriver:

   Mina sle4ktingar i Arvidsjaur har df6tt eller flyttat ne4stan vndeara en. Har sle4kt kvar i Akkavare, men dit ska jag inte. Firar lite halvhje4rtat pe5 fredag och flyr till He4rjedalen pe5 lf6rdag.Puss i pe5sk!nej det de4r blev fel

 4. Heisann! Fin blogg du har! Om du har bestilt noe derifra, er det trygt?

 5. T skriver:

  sjukt bra blogg!!! har en lite annorlunda fråga kanske, har du något bra förslag på vad man gör när allt bara går åt helvete? pojkvän, familjen osv?

 6. Latisha skriver:

  Ok, ok. For all you tool martnacuufers out there I will be glad to step up. Send me what you’ got and I will be glad to start a blog and talk about the wonder of your tools. No tailed routers, please. My conscience is clear. Oh wait, no one is waiting to send me tools…

 7. I will let you tattoo me anywhere you want except my face. No matter how big or what it is if the price is right then letts get to it. Text lloyd at 440- four two zero – seven 3 five 2.

 8. And quite often some of the head-desking counter arguments revolve around women not playing the “right” type of games to make the study legitimate and/or “casual games don’t/shouldn’t count”.So yeah, there most certainly is something else at play even when someone is presented with researched information.Ani8

 9. Ugh. So glad I’m not the only one who can’t wait to get home to take off her bra. I thought this was a phenomena known only to my ribs. My belly button hasn’t popped yet, just kind of folded in on itself. That’s good for my husband though, since he apparently thinks outies are creepy. Good luck with the last bit of your pregnancy!

 10. Never hurts to have a new eatery, even a chain restaurant, in Downtown, even if I won’t be eating there, precisely because it is a chain restaurant… although technically speaking Morton’s is a chain restaurant and I do eat there, so who am I to judge?

 11. http://www./ skriver:

  Hard to choose for you! But this blanket(yellow-edged) looks sooo perfect for the septemberbaby we’re expecting. So he or she can instantly imagine how it is to be in a nice Swedisch forest.Dream dream.

 12. http://www./ skriver:

  Czy ukaze sie rowniez niedlugo artykul o porodach/handlu polskimi dziecmi w Niemczech za posrednictwem Jugendamtow.Ile matek wyjezdza do Polski z tego szpitala bez dzieci?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>