the dress


Nyligen hemkommen från öregrund. Orkar inte ladda upp bilder, kanske gör det imorn. Det blev knappt några knäppta tyvärr. Men här har ni min midsommarklänning iaf. Från bikbok. Rätt old. Jag tyckte det var jättetrevligt i alla fall. Vi åt god mat, dansade runt stången och kröka hela dagen. På kvällen är det lite oklart vad vi gjorde men det var 21 resp 24 årsgräns på ställena som dom körde stenhårt på. Det går inte att återberätta en kväll faktiskt. Har försökt ett tag nu men jag tog bort allt. Lät helt sjukt, ahah. Nu får jag besök av min man så jag ska ha lite quality time med honom eftersom jag åker till rhodos imorn. Men det blir en update innan dess. Be sure. Hej

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till the dress

 1. ellen skriver:

  Jättebra! :) fortsätt med dina låttips också, älskar dem.

 2. bina skriver:

  Åh, tack va bra!! :)

 3. sara [fotoblogg] skriver:

  fasiken vad bra! Har försökt att slitna mina shorts men inte lyckats! Ska testa detta :) tack för tipset! grymt :D

  • Jodie skriver:

   I’ve heard other people speak very highly of Katy Pe8&;r#r217ys documentary. I love her song Wide Awake. Kudos to her for staying true to herself. She’s had a long journey already in life and love, and it sounds like she’s taking the lessons she learned and really focusing on her music. I think that’s great. Thanks for sharing your thoughts on the DVD, I may be adding this to my list to see now!

 4. ELLEN skriver:

  kul att ni gillar det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>