jag har det bra

Tja! Har haft svårt att gå in på datan. Inte riktigt det som lockar på semesten men nu är jag här. Det är ca 35 grader här på dagarna och vi ligger bara på stranden hela tiden. Hotellet ligger 50 meter från havet och det är underbar mat. Helt sjukt. Var inställd på sunkmat i grek men nej. Sitter just nu på blue lagoon med live musik så jag hör inte ens vad jag själv tänker. Älskling jag tänker på dig ändå. Fast jag inte hör. Men jag ser dig i huvudet.
Ja det var väl allt. Bilden är tagen idag vid poolen. Jag ska försöka uppa någon mer dag! Ha det bra tills dess.
Hugs

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till jag har det bra

 1. L skriver:

  om jag ska beställa en av färgerna, vilken tror du jag kommer ha bäst användning för? och skulle du inte kunna visa hur den ser ut på :D overkligt bra blogg har du också

 2. Ellen skriver:

  jag vet inte, det är ju en smaksak vilken man tycker är snyggast men jag hade nog beställt en vit..eller en svart,haha. det är inte mina utan bilden är tagen från hemsidan! tack så mkt söta du

 3. oliver skriver:

  Sjukt hur cool stil du har!!
  btw har du ingen syster i hbg eller något?

 4. Heisann! Fin blogg du har! Om du har bestilt noe derifra, er det trygt?

 5. T skriver:

  sjukt bra blogg!!! har en lite annorlunda fråga kanske, har du något bra förslag på vad man gör när allt bara går åt helvete? pojkvän, familjen osv?

 6. Lara Grosshans skriver:

  I wrote a new LiveJournal blog post about 20 minutes ago, and have Facebook set up to import my blog posts. It’s already imported all my old ones; how long does it take for Facebook to check for new blog posts, and to import them to my Facebook notes?.

 7. Have you considered including a few social bookmarking buttons to these blogs. At least for myspace.

 8. Marcus skriver:

  When I open up your Feed it seems to be a ton of garbage, is the issue on my part?

 9. Tyler skriver:

  This website has got lots of really useful info on it. Cheers for helping me!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>