jag har det bra

Tja! Har haft svårt att gå in på datan. Inte riktigt det som lockar på semesten men nu är jag här. Det är ca 35 grader här på dagarna och vi ligger bara på stranden hela tiden. Hotellet ligger 50 meter från havet och det är underbar mat. Helt sjukt. Var inställd på sunkmat i grek men nej. Sitter just nu på blue lagoon med live musik så jag hör inte ens vad jag själv tänker. Älskling jag tänker på dig ändå. Fast jag inte hör. Men jag ser dig i huvudet.
Ja det var väl allt. Bilden är tagen idag vid poolen. Jag ska försöka uppa någon mer dag! Ha det bra tills dess.
Hugs

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till jag har det bra

 1. ellen skriver:

  hur är storlekarna i den bikinin??

 2. alle skriver:

  vad står det på din tatuering?

 3. ellen skriver:

  vet du ¨ått ställe där man kan köpa en såndärvinly jacka som du har? finns inte på internett :( jätte fin är den värkligen!

 4. Style Encounters skriver:

  Style Encounters, ett nytt koncept baserat I London där läsare kan köpa saker som kanske inte går att få tag på I Sverige, kläder, smycken och inspiration. Just nu i uppstartningsfasen men mycket på gång! Exempel på vad som kommer finnas är billiga Levi’s shorts, populära halsband med patronhylsor och mycket mer!

  http://style-encounters.blogspot.com/

  • Saimi skriver:

   Kan te4nka mig att det funkar utme4rkt med bara en bil om man bor i stan. Sje4lv bor jag pe5 laednt med kass bussff6rbindelse, se5 bilen e4r min livlina ff6r det mesta. Den de4r filmen ska jag ff6resle5 ff6r pojkve4nnen =)

 5. ellen skriver:

  jag vet inte hur storlekarna är men jag har vanligtvis s i kläder. i denna bikinin har jag xs i överdelen och s i underdelen:)

  nej tyvärr, jag vet bara på ohlssons i växjö där jag köpte den. Tror den finns kvar där till och med, fast det var typ 3 år sen jag köpte den. den fanns det sist jag va där iaf :)

  kolla kategorin ”frågor” så har jag besvarat frågor om min tatuering :)

 6. Babloo skriver:

  c5h gud vad avundsjuk jag blir nu, vill oxe5 till Ullared NU !!! =) Jag ska dit i obtoker om sessan tar flaska tills dess vill se4ga. Jag e4lskar geke5s det har verkligen allt och se5 billigt. Jag ff6rsf6ker e5ka dit minst 1-2ggr per e5r & de5 ge5r det en hel del pengar =) Se5 det e4r dags att bf6rja spara ff6r min del oxe5 nu. Hoppas ni hittar massa skojiga saker. =)KramKram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>