day three

några av bilderna från dagen.
ojojoj vad trötta vi är nu. vi har precis käkat middag och kommit till hotellet. vi låg på stranden från 11-17 och sen dess och vid 20 drog vi in och käkade. det händer inte så mycket. vi har det fortfarande underbart här. nu tråkar jag ut min pojkvän så nu stänger jag av datorn. vi hörs imorn! poss

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Resor. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till day three

 1. jenny skriver:

  Ser härligt ut!!!

 2. Sara skriver:

  Åh, så fina ni är!!

  • Carlos skriver:

   joensuu snf6ret jukkabremberg krog fundhsasth falk ledinthf6rnberg carlsson liketLite e4ndring fre5n lhc-matchen iom att jesse kommer in och jag vill ge4rna se han med jukka & snf6ret de5 jag anser att han e4r en spelare med mer spel i sig e4n ledin (som sett grymt het ut).. Fasth e4r ju galet snabb och he5ller han sig pe5 re4tt plats se5 kommer han gf6ra me5l med linkan och krog men han e4r e4ven grymt bra backcheckare och de behf6vs i en kedja med linkan:) Be5de 3e och 4e ser grymt bra ut, grym fart i be5da!Louma AlmqvistWelch KarlssonTrygg ff6rhoppningsvis grillforsrahimiGillar ff6rsta backpar.. c4ven om louma e4r lite trf6gstartad se5 e4r han grym och almqvist var imponerande senast, att han e4r bra offensivt e4r ve4l ingen stf6rre skre4ll men som han plockade bort je4mtin i ett antal 1 mot 1:or.. resten av paren gillar jag egentligen inte.. Gillar skarpt welch som spelar reje4lt och e4r kylig men det fattas en spelskicklig back (le4s stre5lman) ff6r det ska ke4nnas riktigt bra.. detta e4r drf6mmen:Stre5lman welchlouma almqvistKarlsson trygggrillfors fantenbergoch le5na ut rahimi som inte ska ha plats:)

 3. Elin skriver:

  Hej Ellen. Sjukt bra blogg, och sjukt mycket insperation ger du mig och säkert många andra!
  Och nu tänkte jag bara undra om du vill dela med dig om vart du köpt dina ray ban solglassögon, och vilken sort det är?
  Kram

  • Ellen Westin skriver:

   hej! tack så mycket :) det värmer! dom är köpta på rhodos tyvärr:/ dom heter iaf aviator..vet inte vilket nr heller dock! men såna finns lite överallt utomlands för en billig peng och även i sverige liiiite dyrare

 4. Hanna skriver:

  Din tatuering är himla fin!

 5. Anonym skriver:

  Du borde gå till den andra stranden, den är mycket finare och har mer att erbjuda och sååå :) Var i side i Juni med min snubbe, världens bästa resa.

  • Ellen Westin skriver:

   vi var på den men det var alldeles för mycket folk tyckte vi. 2 meter bred strand så man kan inte göra något eftersom det är proppfullt med parasoller och den är långgrund så vi tycker den östra är bäst faktiskt! :)

 6. Adil skriver:

  Som jag ff6rstod det se5 skulle alla spela idag ff6rutom Almqvist, le5ter pfkreet.Att vi ff6rlorar i tre4ningsmatcher e4r ve4l absolut inget att hetsa upp sig f6ver. Varit flera se4songer tidigare e5r som man ff6rlorat stor del av tre4ningsmatcherna men sen se5 har grundserien ge5tt alldeles galant, det se4ger egentligen ingenting vad som he4nder nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>