hårring

bilder tagna från google.
hårringar…är besatt av att hitta en snygg silvrig hårring!

igår var jag på min andra hockeyträning. skitkul verkligen. gick ganska bra men jag har för dålig kondis, haha. tränaren frågade om jag ville lira match mot brynäs ikväll men det kände jag att jag inte skulle orka så jag sa nej..(har inte spelat hockey på ett år och tränat 3 ggr sen i maj..alltså rutten kondis) jag vet inte hur jag ska göra..känner att jag inte vill eller ha tid att lägga ner 3 timmar per träning 6 dagar i veckan på träning..hockeyn var mitt gamla liv även om jag faktiskt vill vara med ibland men det funkar inte så när man spelar i högsta serien.

Det här inlägget postades i Craving, Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hårring

  1. tove skriver:

    jag tycker du ska kööööra ellen! (jag kommer på söndag hehehehe)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>