på landet

det är såhär jag lever i helgen. på landet. så skönt så skönt. mormor bor i ankarsrum lite utanför västervik. idag har vi krattat ekollon, målat lite och plockat svamp.
eva (min moster) och mormor stod och eldade löv medans jag och mamma stod och krattade och då hörde vi eva skrika ”men stick härifrån” så vi sprang ner och kollade varför dom stod och skrek på varandra men så var det mormors sura granne hon skrek på. alltså jag har aldrig träffat en vidrigare människa. hon hade stannat upp och varit spydig och sagt att det var helt fel dag att elda på..men vad är rätt dag att elda på då liksom? idiot. det var så himla kul att stå och lyssna på mamma och eva medans dom vrålade som kaxiga tonåringar på kärringkerstin (som vi så fint kallar henne). jag stod bara och garvade. nu har vi precis käkat UTOMHUS i solen. hur underbart? det är fan oktober typ. sinnessjukt underbart. nu ska vi cykla ner till ankarsrum och kolla i butiken eleven som finns här..ni vet eleven.se?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>