dagens

shorts, h&m. kavaj, lindex. linne, ginatricot. skor, nelly.

Idag ansträngde jag mig lite extra så ni får lite roligare bilder att titta på men det är så himla jobbigt tycker jag, haha. Nu ska jag och min man gå en pw i det fina vädret och sedan blir det sushikväll! Åt sushi för första gången för någon vecka sedan och jag är helt såld, jävla tönt.

Det här inlägget postades i Detaljer, Kläder. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till dagens

 1. Hanna skriver:

  väldigt snyggt :)

 2. Jossi skriver:

  Fortsätt med sånahär bilder! Minns att du hade massvis med sånahär i din förra blogg, sånt är askul :-):-):-)

 3. omg SÅ dödliga skor!!! sluta asså har inte råd o klicka hem några men jag dog nu när jag såg de här :( haha men hey ! tkr det jätte fint med såna här bilder! mkt roligare än hemma! jag ska fan ocså börja ta såna! haha

 4. elin skriver:

  det är skitkul när du knäpper såna bilder!! det uppskattas verkligen :D

 5. Sara skriver:

  Din detox verkar verkligen ha funkat. Du ser mycket mer fit ut nu! Kan du berätta lite om din kost och hälsa? :)
  Din kroppen är supersuperfin och ger mig väldigt mycket motivation.

 6. FASHION BY IDAG skriver:

  Helt sjukt vad snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>