new in

Idag har jag varit i stan och myst med min lilasyrra och käkat glass och jordgubbar i solen. Fick med mig detta linne hem samt en jättesnygg baddräkt som jag glömde fota men det finns bild på min instagram för er nyfikna. mswestin heter jag där. nu har jag precis strukit upp all tvätt och vi ska börja plocka isär henkes skrivbord för imorn kommer vi köpa en ny säng och då kommer inte hans skrivbord att få plats så vi ska byta ut det mot mitt gamla. det blir en kul lördagskväll, hehe.

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till new in

  1. L skriver:

    vart är det snygga linnet ifrån? :)

  2. Pingback: cat 4 brother

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>