vad vill ni se mer/mindre av?

sjukt att jag sa för några dagar sedan att jag var nöjd med mitt hår. det är jag vekligen inte, haha. (fast jag trodde det) jag ville ha det exakt som på bilden. så jävla perfekt färg!

som ni kanske märker är jag inte så engagerad i bloggen längre. när jag började blogga kunde jag uppdatera lätt 6ggr/dag. det var typ standard men nu är det max 2ggr. jag ska inte skylla på er för det är inte pga er, absolut inte. innan tyckte jag att ni kommenterade för lite så jag kände inget sug men jag är glad när folk kommenterar nu för det gör jag aldrig själv. jag har helt enkelt ingen inspiration och jag vet inte vad jag ska blogga om. outfits vet jag att ni vill se för det har jag hört många ggr så det behöver ni inte skriva. vad vill ni annars se mer och mindre av? vad skulle kunna göra min blogg bra för det är den fan inte nu. uppskattar all feedback! puss

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

40 kommentarer till vad vill ni se mer/mindre av?

 1. isabella skriver:

  Din blogg börjar bli sämre, vilket du säkert känner själv. Men det är fortfarande DU som vi alla gillar! :)
  Jag skulle absolut gärna vilja se mer av din vardag och din lägenhet är jag jättenyfiken på!
  sminkning till ögonlocken uppskattas alltid tycker jag plus att du gärna får dela med dig av inredningstips ifall du har, alltid kul att läsa och titta på :)
  Ha det fint Ellen

 2. MATILDA FRITZ skriver:

  jag älskar din blogg precis som den är! men kanske isåfall lite med DIY bilder/guider och mer bilder från din vardag och så. annars diggar jag den som fan och jag älskar din stil! you go girl.

 3. elina skriver:

  jag tycker inte din blogg är sämre, den är fortfarande bra! bara att du som själv känner nåt som saknas kanske eller så.
  skulle i alla fall vara kul med mer vardagsbilder, inredningsbilder från er lägenhet och kanske lite mer vardag helt enkelt? eller om du lägger upp nån lista med frågor eller påståenden du svarar på.. sånt är alltid kul att läsa!
  lite kollage också, vad som du tycker är snyggt/inne nu :)

 4. Helene skriver:

  Kanske lite mobiluppdateringar. En bild på platsen sär du befinner dig just nu, så blir det en levande känsla :)

  • Keisha skriver:

   Én is csak id©k¶Ãtltés‘ÃÅnt csinálom, mert szeretem… nem pedig pénzért, ugyanis én általában megveszem, vagy kölcsönzöm az eredetit, tehát költök rá és nem keresek rajta. Darabolom is és minden szabályt betartok, de mivel sokszor kerül fel fizetÅ‘s oldalra, és predb is eléggé kéz kezet mos alapon működik (kit szeretnek, kit nem), így gondolkodom, hogy csakis p2p oldalakra való munkákkal kéne foglalkoznom, ott legalább kapok egy köszönömöt

  • Rino., informo che il femminismo ha postulato la necessità della creazione di una nuova matematica: la matematica femminista. Proprio così. Non vi “risulta”?Non importa un fico secco. L’importante è che “risulta” a me..Quale sarebbe Rino?La cosa mi interessa perchè anch’io me ne sono occupato…

  • 25 julio, 2007AnónimoCreo que te estás liando. Eso que ves ahi de Descarga y Subida es el monitorizador de la conexión. Si haces click en el boton triangular verde que tiene la disposicion de PLAY, es decir comenzar, el sistema empieza a monitorizar el caudal que fluye por tu conexión.Recuerda que puedes arrastrar ese objeto al escritorio si quieres.Funcionar funciona perfectamente.Luego para hacer uso del resto de opciones tienes el menú lateral izquierdo.Un saludo.  

  • http://www./ skriver:

   E io che ho 3 codici di console xl di avanzo ^^uno lo regalo, gli altri 2 li registro (uno con un secondo account) e spero poi che il codice sia attivabile pure sul mio 3ds normale ^^ Fuck Yeah

  • http://www./ skriver:

   Nice write up and along the lines of others I’ve read. I get a lot of direct traffic and never thought they might be from Twitter. Be interesting to take a look at their new toys that go along with this new URL tag.

  • http://www./ skriver:

   The name combination made me think French Algerian. Plus, the gaming industry likes to make sneaky characters French, and the colonial history just adds variety (read- exoticism) to the character.Still, if I take my post-colonial critical-theories hat off, it looks fun. Trailer made me laugh.

  • Zapytam po raz drugi, wprost, bez retoryki; mam nadziejÄ™, że może obejdzie siÄ™ bez delete’a.Czy sÄ…dzi Pan, że pyskówka w taksie to ”afera”, która zasÅ‚uguje na coÅ› wiÄ™cej, niż OPR od szefa i pojechanie po premii. [O ile by siÄ™ potwierdziÅ‚y zarzuty klientki].pzdr

 5. Sydney skriver:

  I think it would be great to see more every day pictures, like about your day – like instagram I guess! Not just a daily outfit, maybe try doing “which is your favourite outfit?” posts, or ask us some questions, or write about your opinions – I’d love to know how you think about style/what does it mean to you? Maybe show one of your friends whose style you love. I am a big fan of a blog called Love Aesthetics and Ivania chats about that kind of thing! She has a real persona! More stylish posts about your apartment would be good. I really enjoy your DIY posts too! The amount of DIY you do makes your blog unique. I would like to see more tutorials or even a video blog one day!! I think the combination of beautiful good quality photographs, creative DIY and something fun that you’ve written is a great combination. I’d like to read about what you hope for the future, do you want to get into design or styling?
  Have confidence! Hype hype Ellen! There are so not enough ego pics these days!! You’re a beauty! Let me see it!!!!!

 6. maja skriver:

  det skulle vara kul att få tips om ”nytt i butik” typ eller att vi får se olika inspirations bilder:)

 7. Elsa skriver:

  Visa mer smink tips och gärna hur du sminkar dig. Vore kul om du kunde visa hur man satt på sig lösögonfransar, för det är något jag inte kan! :D

  HA det bra

 8. Mathilda skriver:

  Jag skulle vilja se tips på hur du fixar snygga shorts! Som dessa tex http://ellenwestin.modegallerian.se/2012/05/27/sunday-3/

  Sen vore det kul med mer vardags bilder och som sagt outfits som du skrev :)

 9. Johanna skriver:

  Fler bilder på din snygga klocka!

 10. ann skriver:

  alltså jag är en ganska ny läsare och hittade din blogg genom att jag googlade något. kommer inte ihåg. men det du borde börja med är: MER BILDER PÅ DIN VARDAG. det enda man ser är 2-3 bilder som du kanske tagit på din outfit och ett träd.. eller alltså det är inget man tycker om. det är inget fel på DIG, men du har en grym kamera, varför inte fota så mycket som möjligt. det jag försöker förmedla, ex: Du vaknar på morgonen, visa din outfit, helst utomhus när det är så fint väder. fota när du sitter på ett cafe lr lunchar, fota vägen t jobbet osv. i dina bilder tror man att du: visar outfit och går till jobbet, kommer hem och skriver godnatt och sover haha! jag känner mig så taskig! men jag försöker komma fram till vad jag skulle vilja se mer av :) försöka lära känna dig bättre. det känns som att du är en person som bara fotar kläder och inget mer. det måste handla mycket om dig själv också.

  hoppas på bättre inlägg imorgon :D

  sköt om dig!

 11. Fanny skriver:

  Skulle vilja fortsätta att se outfits, sedan lite mer inredning eftersom du verkar vara lite inne på det också nu med nya lägenheten. Bilder på er lägenhet den ser väldigt fin ut :) DIY-tipsen uppskattar jag jättemycket också. Tycker att du ska fortsätta som nu men lite mer av allt! Lite mer kläder dvs lite kollage, tips osv. Keep it up :)

 12. matilda skriver:

  jag tycker du bloggar skitbra!! uppdateringen är toppen, man får längta lite efter inläggen liksom! och gör själv-tipsen på t.ex DIY har varit grymma! så mer sånt! och dina outfits älskar jag! bästa bloggen!

 13. Sara skriver:

  Älskar dig och din blogg, sådan inspirationskälla verkligen!
  Kanske, mer typ tips? Om nytt i butiker, ”matching-tips”, videoinlägg, hiss/diss osv.
  Men dina OUTFITS är viktigast! :D

 14. Malin skriver:

  Jag vill se bilder på mat hah!! :)

 15. Amanda skriver:

  Jag vill se mera tips på saker och ting, typ kanske hur man kan matcha en outfith, olika frisyrer, smink,skönhet, budget vs dyrt kanske :)

 16. Mia skriver:

  Jag vill se mer vad du gör om dagarna och lite bilder på dom du hänger med! Man vet ju inget om dig typ förutom vad du har på dig och att du bor med din pojkvän

 17. hannah skriver:

  jag tycker att du ska skriva mer om din vardag och så, även lägga upp bilder på andra än dig själv. Om du är med dina vänner, ta kort på dem, ta kort på om ni fikar och så. det är jävligt intressant faktist. och bloggen blir lite mer än bara en modeblogg. för de är inte alltid kul at BARA läsa mode. man vill läsa annat också.

 18. evelina skriver:

  mer bilder på vad du gör om dagarna! ta med kameran vart du än går och fota och berätta om din dag :)

 19. Jessica skriver:

  Jag tycker verkligen att du ska visa mer av dig själv. Som någon tidigare kommenterade så vet man inte så mkt om just dig. Det är korta meningar och en enstaka bild. Du var på ngt sätt mer kreativ förut och hade lust att blogga… Men gärna mer av det du gör på dagarna, roliga händelser som sker, vilka dina vänner är, fler bilder! Och lite mer annat av dina kläder.. Du har mycket fina kläder men ibland känns det som att man ser samma sak om och om igen..

 20. Josib skriver:

  Jag skulle vilja se mer vardagsbilder, så som bilden i det här inlägget. Även fast du kanske inte tror det är det sådana bilder som inspirerar mest enligt mig. Något som också är roligt är att se olika sminkningar, tips och liknande. Keep it up!

 21. Sofia skriver:

  Jag rådiggar när du visar hur du syr och gör om dina kläder! Fler sånna inlägg vore awesome! Keep up the good work!

 22. Frida skriver:

  Lägenhetsbilder/inredning och DIY! :)

 23. Malin skriver:

  Jag fann din blogg nyligen men har nu börjat kolla in på den några gånger i veckan. Det är kul med bilder på din outfit, men som du skrev, det visste du redan att vi ville se. Men du verkar ha en fantastiskt fin lägenhet och bra känsla för inredning. Så lite mer sådant, kanske? Vardags- och helgliv med är alltid kul.

 24. Starr skriver:

  Unralapleled accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

 25. waa wareeey haye walahi anigoo rer gargeeysaa saan miyaa u danbeeysay aniga waxan leyahay somali waa somali dadkaan hala baro af reer xamarka waayo nafbeey soo bideen xamar cadeey masha allah xudunteydaa ku tuugan xamar cadeU codee: 4  1

 26. http://www./ skriver:

  Man, I know Shields spent a lot of time on this, but these prices seem outrageous to me. $16 for digital only? $22 for CD? Usually when bands bypass labels and sell direct to consumers the price goes down, not way up. That’s pretty disappointing. But, they know what they’re doing. We’re all going to buy this album anyway.

 27. auto insurance skriver:

  Jeg vil gerne være med, for jeg har ikke rigtigt givet mig i kast med at hækle dyr endnu. Og sådan en bog er jo oplagt så :)Kram T

 28. privatlån skriver:

  Richard yes: time to start disseminating? The web is doing it, which is why power-holders keep trying to supervise and spy on its use. Also revolution becomes attainable when the elite splits, perhaps they will through intensified competition for a reducing number of plumb positions, as their kleptomania and austerity programmes destroy mass prosperity.

 29. http://www./ skriver:

  Mulita es un diminutivo de mula. Les decimos mula (por insulto por supuesto) a los que hacen alguna tontería. Mara tiene doble significado. Se le llama mara una pandilla juvenil delicuencial, pero se utiliza también para hablar del grupo de amigos, grupo de conocidos; en general cualquier grupo de gente.Saludos, y gracias por la sintonía. :)

 30. http://www./ skriver:

  Man- you are a liar!Woooohhh, Captain Melanoma you don't like what took place so you call me a liar, a little strong there for a pasteurized preacher exactly what did I make up or lie about that got under your frock?

 31. http://www./ skriver:

  thanks :) yes the collection was actually quite boring. I can't wait to wear the e/s!@Tugba The body oil is nice, very pigmented on initial swatch, but blends out to be quite sheer. It's very pretty :) Moving went well, still not properly moved in, the decorating is taking time! X

 32. http://www./ skriver:

  What’s up, a splendid short article buddy. Great promote. But I am having trouble with all the RSS feed. Struggle to enroll for it again. May is everyone encountering exact RSS feed problems? Someone no one can facilitate please reply. Thanks a ton.

 33. http://www./ skriver:

  i’ve made this granola twice and its absolutely amazing! definitely a keeper:) the first time i made it with trader joe’s maple syrup with agave as the liquid sweetener and the second time i made it with stevia dissolved in water. both times i added flax seed, but left out the cherries and chocolate chips. ill be trying a variety of additions in the future. thanks for the great recipe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>