dagens

tröja, hm. väst, DIY. skor, nelly. shorts, hm.

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till dagens

 1. Linnea skriver:

  Skrev ett inlägg på min blogg om dina ultrasnygga shorts och lånade din bildl, självklart länkade jag även till din blogg, kolla in inlägget här: http://madebylinnea.devote.se/blogs/19909919/snyggaste-diy-shortsen-.htm
  :)

 2. nadine skriver:

  hej, du såg att du var missnöjd med hårfärgen, tycker den e skitsnygg men du vill ha lite ljusare antar jag? isf kan du ju bara köpa en ”avrensning” som finns å köpa hos endel frisörer som kostar typ 300 spänn som man har i typ 4 timmar men de sliter inte nå på håret bara rensar borde de översta lagrerna med hårfärg! annars kan du ju alltid göra en ”blonderingstvätt”, de sliter inte heller lika mkt, du tar bara 2/3 av blonderingen och sen 1/3 med schampoo =)

 3. rebecca skriver:

  Fin du blivit i håret! :)

 4. Nicely , the view of the passage is totally correct ,your details is seriously reasonable and you guy give us valuable enlightening submit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>