lite nytt

jag är i växjö hos daniella nu så jag har inte tid att blogga. kommer att försöka men det är lite svårt. vi var vid grand samarkand idag och detta + en bh fick jag med mig hem. ikväll är väl planen att dra till open air men eftersom det regnar kanske vi drar till någon annanstans.

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till lite nytt

  1. OH jag älska den vita tröjan!

  2. Emma skriver:

    Kan du inte visa hur den vita, stickade tröjan sitter på? Ser jättefin ut!!

  3. Mikaela skriver:

    Kan du inte visa en bild när du har den vita stickade tröjan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>