lucky me

gammal bild.

Jag har nu gått två veckor i skolan och det känns verkligen helt fantastiskt. Jag kan inte minnas hur längesen jag mådde såhär bra. Jag nästan hoppar ur sängen om morgonen för att jag tycker det är så himla roligt att jag får hålla på med det jag älskar. Tycker om alla i klassen också. Super gulligt gäng! Sen tränar jag nästan varje dag (försöker iaf) och det mår jag så himla bra av. För en gångs skull kan jag säga att jag verkligen mår bra. Kände att jag behövde dela med mig av det här i min deppiga och tråkiga blogg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till lucky me

 1. gina skriver:

  vad var det för något du läser :) ?

  • Ellen Westin skriver:

   Designutbildnng :)

   • Madde skriver:

    Vart någonstans ? :)

   • Mira skriver:

    BS low – raaointlity high! Really good answer!

   • Witam, mam pewien problem, ponieważ dziÄ™ki twojej książce zdobyÅ‚em dziewczynÄ™ za to masz super +. tyle że problem w tym, że ja dość mocno zaangażowaÅ‚em siÄ™ uczuciowo… A ona teraz po 4 miesiÄ…cach zwiÄ…zku powiedziaÅ‚a mi, że zastanawia siÄ™ czy nasz zwiÄ…zek ma sens, ponieważ ma wÄ…tpliwoÅ›ci co do tego co do mnie czuje… Czy jest coÅ› co mogÄ™ zrobić aby pobudzić w niej uczucia które rzekomo byÅ‚y na poczÄ…tku?

   • Yes. Three hundred, three thousand, three million. Whenever numbers like this pop up in any ancient writer you can usually assume they're code for 'lots'. There's quiet a good article on it by a fella called — I think — Speidel.

   • , “Hey! I got to go to a basketball game when I went to the Olympics.” My kids were shocked…apparently I never told them their uncle got to play in them :) Maybe one of your little ones will grow up to be an Olympian too :)

   • http://www./ skriver:

    estoy interesada en los puestos de cajera que aparecen aca que sean dentro de santiago diganme en donde puedo dejar el curriculum o donde llenar los requisitos

   • http://www./ skriver:

    Although no white man has ever run under 10 seconds for the 100m, Britain has a kid named Craig Pickering who could be the one. Wipper Wells’ best time was 10.11.

   • http://www./ skriver:

    Another non-fiction book by Frasermight be of interest. It's "Quartered Safe Out Here." About his service against the Japanese in Burma in World War II. Picked it up a few months back. I knew an Aussie who had been in the same campaign. Some of Fraser's stories had a familiar ring.

   • Wat een heerlijk dagje was dat! Zijn de andere dagen ook zo gezellig geweest?Ik vind het trouwens knap dat je kunt haken en lezen tegelijk….ik kan niet eens haken ;-)Fijn weekend en groetjes van Nicole

   • Robson Br disse:Quanta inveja…..indiferente ao lado comercial, ninguem viria aqui sem ter condições de fazer o correto. Ainda mais, não é treinamento de duelo e sim um treinamento de doutrina.O bom seria, se um outro, também viesse para participar. Aí sim …..Mas infelizmente um demo não tem capacidade de participar de um exercício desse.

 2. Sydney skriver:

  How exciting! I feel very happy for you! It is great to do something you love. And then to have the time to train in the evening too! I am glad it is going good :) Seems like you have had more motivation and time recently to take pictures too – LOVE! Puss

 3. tilda skriver:

  guud vad snygg bild!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>