dagens

tröja:hm. skjorta:bikbok.

Jag vet att det har varit sjukt dålig uppdatering med outfits de senaste dagarna men jag har inte haft tid alls faktiskt. Idag har jag gymat och därefter storhandlat och nu kom jag precis hem. väntar på maten som chef henrik gör och sen ska jag få massage som han utlovat alldeles för länge. det är sån oordning här nu med grejer överallt då vi gör om lite här hemma men snart ska ni få outfitbilder igen.

Idag har jag konstruerat färdigt mönstret till min egendesignade kjol och även sytt upp en toille som blev bra så nu måste jag snart köpa tyg till den. så jävla kul! puss

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till dagens

  1. Matilda skriver:

    Hej Ellen! Jag undrar bara lite på vad för vinterjacka man ska köra på i år? Har alltid lika svårt att hitta nån snygg så tänkte att du har ju cool stil så du kanske kan tipsa! Tacksam för svar, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>