headphones

Jag har köpt och fått så mycket nytt nu så jag har inte orkat visa men det kommer efter hand. Fick dessa hörlurar av bror och syster i 21 års present. inte så tokigt. gillar dom starkt!

Idag har jag varit på ikea efter skolan och köpt nya badrumsskåp. vi har så konstigt mått i badrummet så det har varit svårt att hitta något som passade men tillslut så. jag orkar inte lägga upp bild men jag la upp en på instagram om ni är nyfikna. mswestin heter jag där.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till headphones

  1. t skriver:

    vad heter dessa hörlurar?

    • Ellen Westin skriver:

      jag vet inte faktiskt. min bror beställde ett par wezc banjo och så kom dessa. måste varit en gammal modell eller nåt men vi fick inte dom som var på bilden på hemsidan :/ så jag har ingen aning!:/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>