perfect shoes

BIANCO/799SEK

riktigt snygga klackar jag fick med mig hem igår från bianco. älskar dom jättemycket! Tack återigen bianco!

Igår drog jag och tre grabbar till solidaritet. det va väl helt okej, asmycket folk bara. idag mår jag inte toppen. har faktiskt varit iväg och solat nu på dagen. har inte solat sen rhodos så det va väl dax. när jag får fjortisränder av min foundation så har det gått för långt. nu tänkte jag börja städa eller göra min hemuppgift som jag aldrig orkar sätta igång med. ska måla av något i päls, något blankt och något transparent plagg med hjälp av akvarellfärg och pasteller. det kan bli svårt.
måste hem och hämta tyg senare. tänkte sy kuddar till soffan och lite sånt. juste ni har inte fått se min symaskin ens kom jag på nu. det ska ni få göra!

jag vet hur man använder stor bokstav efter punkt, men jag vägrar.

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>