nyårssminkning

bild på fantastiskt snygga ulrikke lund. Jag kommer, som alltid, att köra sotade ögon och nude läppar eftersom jag planerar att ha en gul klänning som är väldigt stark i sin färg. dessutom så passar jag inte alls i röda läppar. hur som helst. hittade denna videon som duktiga linda hallberg gjort. för er som vill lära er en sotning. nedersta bilden är på min nya ögonskugga (SOM ÄR HELT FANTASTISK) från chanel, lite över 300-lappen ligger den på men den är så himla fin på. dock väldigt svår att måla med eftersom den är väldigt krämig. men den ger en otrolig sotning. ska köpa en svart vanlig ögonskugga imorn från make up store också som jag tänkte sota med så lägger jag på denna efteråt. har precis testat och det blev jättefint.

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>