wishbone

jag älskar det här enkla halsbandet så himla mycket. och att jag betalade 7kr för det gör det inte sämre. fynd!

jag är sjuk och jag paaaaaaaallar inte det.

Det här inlägget postades i Detaljer. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till wishbone

 1. dani skriver:

  söööt halsband! grymt bra fynd. Krya på dig!!

 2. Angelicca skriver:

  Fett halsband! Kan man få länk till det? (:

 3. Coralie skriver:

  nice kev! i have a question who dosn´t have anything to do with your becheprnssworkout..i have a big problem , i have verry bad calves, and I think I tryed everything to try to get them big!..how do you train your calves? do you have some secrets??..I think many blogreaders would preciate a video when Kevin Levrone pushes his calves to the limit=) thanks anyway! I hope my signd picture i orderd arrives soon =)train hard get big/ Olof from sweden

 4. Uno dei pochi libri dal quale non sono riuscito a staccarmi, e che ho dovuto leggere "tutto in una botta". Molto, molto bello davvero. :)

 5. i dont like the custom rims and tires this camaros cryin for ss rallys and wide letterwall’s i hate custom stuff on classics takes away alot of the value

 6. http://www./ skriver:

  Så flott at dere får komme ut. Han ser virkelig sprek ut så få dager etter en så stor operasjon. Nisse og paracet, røntgenapparater, sprøyter og jul. En koselig og rørende serie nok en gang fra deg, Håvard.Ha en strålende jul!!

 7. http://www./ skriver:

  Like another poster ahead of me, I understand the conclusions drawn theoretically, but my experience is far from what they conclude. I am married 20 years last week, and there is no shortage of passion or sexual activity.

 8. Att gå på en begravning av en av sina bästa väninnor är en tuff uppgift, men skönt att den är över ! Vi hade gjort en fin krans men åtta rosa rosor( vi var åtta i gänget)fin mossa, murgröna och fina hjärtformade gröna blad!Behöver inspireras av din julentusiasm tänk 1:a advent nu på söndag ! Min väninna Eva skulle blivit 64 år den 1 december! Kram från en lite ledsen mor. Var rädda om era vänner!!!

 9. I don’t have permission to install it.I am trying to avoid Reinstalling Windows.Your help is greatly appreciated.I have turned off all virus and spyware programs and even tried booting into “safe mode”

 10. what is evasion skriver:

  Elias de Oliveira / Olá, eu fui assistir esse filme no cinema, fiquei horrorizado e com muito medo de acontecer mesmo…mas se vir acontecer mesmo DEUS vai estar com os fiéis e nos levara pra um lugar melhor… a nova Terra, JERUSALÉM, onde haverá amor, paz,e repleta de coisas boas e estaremos ao lado do senhor DEUS…

 11. I live around the block from Darling’s — I agree on the stale coffee (at times) and the cheesecake is amazing. But their hidden specialty are their breakfast sandwiches, which somehow magically cure hangovers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>