tre svartvita

Igår var vi ju som sagt och besökte naim’s ateljé. Alltså WOW! eftersom min lärare känner honom väldigt bra personligen så visste jag redan en hel del om honom och hans bakgrund osv men han berättade massa intressanta saker som jag däremot inte visste om och jag kan säga att det finns inte många människor som är så inspirerande som vad han är. och allt han gått igenom. det var väldigt sorgligt att lyssna men jag blev så fruktandsvärt inspirerad. vilken häftig kille! min nya idol typ.

Det här inlägget postades i Bilder på mig. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till tre svartvita

 1. FASHION BY IDAG skriver:

  Åh vad härligt! Kan du inte berätta lite? Eller bara berätta för mig via mejl, hehe. Blev så nyfiken!!

 2. Malin Sahlén skriver:

  Snygg du är! Linnet ser fint ut, har du några fler bilder på det i bloggen?

  :) Malin

  • Ellen Westin skriver:

   Hej! Det vet jag inte. Hittade inte det nu men det är magkort och köpte det typ i somras:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>