finaste bikinin

jag är näst intill besatt av denna bikinin som är i neoprene (LOVE!!). mest för att den inte är halterneck utan ser ut som en vanlig bh. finns att köpa här och är alldeles för dyr för en bikini. http://www.triangl.com.au/TRIANGL---TWIGGY-STARDUST-6

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till finaste bikinin

  1. Erika F skriver:

    Hej hej, love this bikini! I found your blog today – so stylish! Awesome that you love fitness and to train. So many bloggers are really into using weights – do you do the same? Do you think it is good to use weights?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>