black is such a happy color

Skärmavbild 2013-07-24 kl. 21.48.11detta är vad jag vill ha just nu. ska förmodligen köpa vinterjackan. perfekt ju! moonboots måste jag nästan ha i vinter och acne track är ju en höstdröm. får se om den blir sann..3500kr för skor är omänskligt för mig än så länge.

Det här inlägget postades i Craving. Bokmärk permalänken.

En kommentar till black is such a happy color

  1. Jodie skriver:

    J’ai déjà vu cet argument de la forme passive quelque part (un universitaire, il me semble). Employer le passif ne signifie pas que la personne est &las&o; pasqiveunbsp;» au sens où elle désire l’action, mais au sens où elle subit l’action ! On dit bien « il s’est fait écraser » , « je me suis fait arnaquer », etc ! Un peu de réflexion avant d’affirmer des inepties linguistiques !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>