old but new

IMG_4786IMG_4785-001IMG_4785denna köpte jag i vintras (?) på en sida som heter yesstyle.com. (den finns inte kvar på hemsidan men kanske kommer in i höst igen, vem vet.) acne inspirerad och jag älskar den. den är oversize och asmysig. sjukt snygg på. har väntat så länge på att få använda den. jag betalade 1500kr för den.

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till old but new

  1. FASHION BY IDAG skriver:

    Ellen, skojar du med mig?! En sådan där jacka (acne helst) har jag velat ha i åratal, varför har du inte tipsat om detta tidigare? Tror du att den finns kvar att beställa? Annars vill jag så gärna köpa, KRAM!

    • Ellen Westin skriver:

      Nej jag köpte den under en period då jag inte bloggade typ nåt och sen har jag glömt bort det:( tänkte tipsa om den för några veckor sedan men då hittade jag den inte på sidan:( hoppas den finns nu el att du hittar en liknande!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>