upplevelse.com

IMG_4986jag har glömt bort att visa vad jag fått i namnsdagspresent för ett tag sedan. det är ett presentkort på upplevelse.com. jag har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra för det men detta blir ett tips till er som kanske inte riktigt vet vad ni ska köpa till mamma, brorsan, pojkvännen eller kompisen. perfekt att kunna välja själv. en upplevelse är ju alltid roligast att få. på hemsidan finns allt från vinprovning, gocart, middag + hotellnatt, lasergame, klättring etc etc.

Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>