Lunkan


Den här snyggingen fyllde 18 år i lördags. Hon har bott ett år i Spanien och jag har saknat henne! Imorgon ska jag få träffa henne eftersom jag befann mig på sandhamn på hennes födelsedag. Eftersom jag jobbar så kommer jag inte kunna hänga med henne och brudarna ut, FAAAAN (jag är så lack för det) men jag får vara med att föra iaf. Haha. Aja jag ville bara säga det! Grattis i efterskott hjärtat! Ska bli jättekul att träffa dig!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lunkan

 1. Nierie skriver:

  Tuff plunthållare! Vill också ta studenten (igen), trots din historia :P

 2. Ellen skriver:

  haha javet:D jaaaa jag förstår det! underbar känsla!

 3. Angelina Alekna skriver:

  trying to determine whether my company blog should be housed on corp. website or using different platform like Blogspot? The goal is to drive as much qualified traffic to the ”new” corp. website as possible. Also, what would be better from an SEO perspective?.

 4. Wanted to drop a remark and let you know your Feed isnt working today. I tried adding it to my Google reader account and got nothing.

 5. drink coupons skriver:

  I Will have to come back again whenever my course load lets up – however I am taking your Feed so i can read your blog offline. Thanks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>