HÅRBOLL?

 

Ni anar inte vad jag garvade när jag såg dessa. Är det en hund eller ett marsvin? Phahahaha. Såg framför mig att den går omkring och nosar jättehetsigt. Från Jeffrey Campbell om någon är sugen….Vem vill ens ta på sig dessa? PUKE.

Såg att jag fått utlänska läsare så nu har jag fixat google translate på bloggen. // From now on, you can translate my blog into your own language! Does it work? Let me know.

<div id=”google_translate_element”></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: ‘sv’
}, ‘google_translate_element’);
}
</script><script src=”//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit”></script>

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till HÅRBOLL?

 1. hanna skriver:

  hahah vilka hemska skor, folk verkar kunna ta på sig vad som helst :P förresten vad var det för jobb som du sökte? du kommer hitta något bra ska du se:)

 2. Ellen skriver:

  hahaha eller hur!! det var kundbokare på modelhouse. Tydligen så var det någon typ av teleförsäljning och jag vägrar jobba som det. Haha, hoppas det! Jobbar du? Går du i skolan? Hur gammal är du? VEM ÄR DU?!:D :D

 3. jennifer skriver:

  haha herregud.. fina var dom inte iallafall

 4. hanna skriver:

  ne det förstår jag, teleförsäljare verkar inte vara så lätt heller en kompis jobbade som det ett tag och hon pallade inte med det sen. är det något speciellt du vill jobba som? :) jag är 21 år och bor i jönköping, förtillfället har jag bara extrajobb i storkök, funderar på att börja plugga vid sidan om. haha lite snabb fakta ;)

 5. Ellen skriver:

  nej det förstår jag. usch!! jaha, okeej vad kul :) aa juste plugga….shit va fan ska man plugga? ångest typ. Har ingen aning om vad jag vill bli!

 6. fredrika skriver:

  ja det där sista var absolut google translate, aldrig att du skrev det själv

 7. Ellen skriver:

  hahahhaha tyvärr men det vare INTE! :D

 8. fredrika skriver:

  haha sluta nu, mig lurar du inte!

 9. Is there a computer program that will automatically start other programs?

 10. homepage skriver:

  Re: Whoever produced the statement that this was an excellent site really needs to get their head looked at.

 11. A lot of of the commentary on this particular web site dont make sense.

 12. Whenever I initially left a comment I clicked on the

 13. Nice post ! Thanks for, writing on this blog page mate! I shall email you soon. I did not know that!

  • Steffi skriver:

   Since cutting gluten for celiac disease I have lost weight. Most of weight loss was due to other medical changes though. One key change in diet besides removing gluten for me was reducing sodium. The amount in packaged foods, both gluten and gluten free, is high. I have tried to eat fresh and make own foods such as fresh potato chips in miovwcare with own seasoning and no salt or gluten. Once salt has been reduced you will feel full much quicker after time too.

  • auto insurance skriver:

   Det som du beskriver som maniskt hos mamman är inget ovanligt i domar. Det var mycket vanligt under 90-talet att psykologer (kvacksalvare) vittnade om att osmak för mjölk elller fil var bevis på sexuella övergrepp, eller ovilja att äta korv och banan. Bris, kvinnojourer m.fl. hoppade på tokerierna, och hundratals dömdes för brott baserat på dessa bevis.

  • http://www./ skriver:

   I have recently started a website, the info you provide on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “Show me the man who keeps his house in hand, He’s fit for public authority.” by Sophocles.

  • http://www./ skriver:

   I have had the privilege of hearing and reading much of the message in Natural Destiny and I can hardly wait for the opportunity to read the book. The strength, courage and determination required to overcome this magnitude of adversity leaves me encouraged. Sherry has the ability to lead us to reach down and grow beyond what we thought was possible.

  • http://www./ skriver:

   One thing is the fact that one of the most widespread incentives for applying your cards is a cash-back or rebate offer. Generally, you’ll receive 1-5% back with various buying. Depending on the credit cards, you may get 1% again on most acquisitions, and 5% in return on expenses made using convenience stores, gas stations, grocery stores and also ‘member merchants’.

  • http://www./ skriver:

   Información Bitacoras.com…Valora en Bitacoras.com: Fomentar el uso y entender lo que es reciclar, reutilizar y reducir.  Las denominadas las tres erres. Os presentamos un video de Los Colorados que incluye la canción Reducir, Reutilizar y Reciclar. Un videoclip que trata te……

  • Great article indeed. I personally believe the presence of the US 5th Fleet in Bahrain is one of several reasons for US administration to maintain support for the repressive regime there. The US had maintained “alternatives” in Tunisia, Egypt and even Yemen, but apparently non in Bahrain. Therefore the US needs to maintain it’s support to the existing regime.However, this is likely to backfire on US. Originally Bahraini people had no hostility against US administration but now, hostility is growing and it is likely to witness anti-US activities in the near future.

 14. If you could email me with some hints about how you made this website look this awesome, I would appreciate it.

 15. James Dreesen skriver:

  The majority of of the comments on this particular webpage dont make sense.

 16. DOUGLAS skriver:

  Can you email me with some pointers about how you made this blog site look this cool, Id appreciate it.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>