MAKE YOU SWEAT

Jag är så himla glad. Har haft tystnadsplikt så jäkla länge men jag har det fortfarande till en viss grad. Jag har fått massa mail från företag som vill sammarbeta med mig och min blogg, vad det gäller att lägga ut annonser för att tjäna pengar etc etc men jag har fått ett erbjudande som jag inte kunde motstå och det har varit bestämt ett tag nu. Men jag vill förvarna er lite. Jag kommer att flytta bloggen snart! Får inte säga vart men det lär ni märka. Ska bli jättekul tycker jag!
En grej till bara…jag färgade håret för typ en månad sen och jag har 1 cm utväxt redan!!! Måste typ färga om det..suck

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till MAKE YOU SWEAT

 1. Agnes skriver:

  Kul!! Du är grym.

 2. ellen skriver:

  kommer du säga adressen när du väl gör det så man hittar dig? :)

 3. ellen skriver:

  kommer du säga vart sen? :)

 4. Ellen skriver:

  tack söta! :)
  jaa självklart talar jag om vart jag flyttar, vill ju inte förlora mina läsare :)

 5. Emma skriver:

  Härligt! Vad kul för dig :) Din blogg är grym!

 6. Ebba skriver:

  Hur har du lärt dig att sminka dig så fint? tänker speciellt på ditt ögonsmink som är sjukt snyggt:)

  • check this skriver:

   My pаrtner and I аbsolutely love yοur blog and find moѕt
   of your ρost’s to be precisely what I’m looκіng fοr.
   Would yοu offег gueѕt writеrs to
   wгite сontent fоr you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

  • Woah! I’m really loving the template/theme of this website. It’s ѕimple, уеt effectivе.
   A lot of times it’s tough to get that ”perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you have done a superb job with this. Additionally, the blog loads very quick for me on Opera. Superb Blog!

  • ӏ’ve been surfing on-line more than 3 hours lately, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It is pretty price enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net shall be a lot more helpful than ever before.

 7. Lilian skriver:

  Åh va roligt! det är dags att du får något för att blogga så mycke din blogg är ju sjukt bra :)

 8. Ellen skriver:

  Emma: tack så mkt :D
  Ebba: jag vet inte, jag har testat mig fram, men det är den enda sminkningen jag kan göra, haha.
  Lilian: hihihi taaaaack sweeetieee! :D

 9. Jill skriver:

  åh vad kul för dig! grattis, det är du värd :)

 10. ellen skriver:

  grattisss! å du sminkar dig så sjukt snyggt

 11. ellen skriver:

  åååh vad använder du för hårfärg? :) faan va fin! eller går du till frisör? kram Malin

 12. ELLEN skriver:

  kolla i arkivet, det finns en bild! Jag har ingen aning om vad det är för ngn men jag färgar själv och använder brilliance tror jag den heter men exakt färg får du kolla i arkivet. använder också en färgbomb nr 500 tror jag :) kram

 13. Rosalva Boveja skriver:

  I accidentally deleted my joomla files from server? How to install it and have it as it was?

  • Omamalin skriver:

   Ja vi var ockse5 och se5g ff6rhandsvisningen pe5 den. Tyckte den var rolig men spe5rade ut i mitten och blev bara se5 ff6rutse4gbar.. tyve4rr.. Men visst avr den rolig och he4rligt mysig =)

 14. Asril skriver:

  Hej pe5 dig!Har en te4vling pe5 min och min kompis blogg just nu de4r du vi loattr ut ett supersnyggt armband som e4r perfekt till hf6sten, klicka in och var med du ockse5! :) Det e4r superenkelt! Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>