FULLT UPP

‘Detta är vad jag har pysslat med hela dagen. Mamma hjälpte mig med mönstret och jag har börjat sy jackan nu. Blev avbruten för ett täby centrum besök men annars har jag hållt på med denna hela dagen. Den är snart klar! Dock så måste jag köpa foder och fixa en krage! Hörs senare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till FULLT UPP

  1. fanny skriver:

    tja snyggis!! kände mig tvungen att fråga vart du köpt dina pilotbrillz i jakten på the perfect och dina är fierce!! snälla säg bara att dom inte är från förra årets elle rnågot sånt=((
    take care!! xxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>