HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅÅ


Två egopics från i onsdags eheh!
Igår sov jag som vanligt hos pojken så jag kom hem svintidigt (okej 8..) men det är tidigt för mig eftersom jag inte är van att gå upp så tidigt! Idag hoppas jag på mycket sol så att jag kan sola en massa! Kanske till och med börja på mönstret till jackan jag ska sy!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅÅ

 1. isabelle skriver:

  har har du problem med torrt och slitet hår? du har ju sagt att du inte gillar ditt hår ibland. har du tips hur man ska reparera det förutom att klippa? vill ha lllåångt!!

 2. Ellen skriver:

  jag är tyvärr heeeeeeelt fel person att fråga för jag kan ingenting om hår och därför har jag problem med mitt! men jag har hört att det finns en serie som heter sachajuan som ska vara grym till slitet hår! du kan ju pröva det :)

 3. ellen skriver:

  men hallå har du pojkvän?!?! läser din blogg varje dag jag kan ju inte missat det? du måste ju berätta :D underbar blogg. kram!

 4. Ellen skriver:

  japp:D det har precis blivit officiellt så det är därför jag inte har skrivit ngt i bloggen! Men så småningom kommer jag nog berätta mer om det :)
  tack så mycket! :) kram på dig

 5. Lilian skriver:

  jättevackeeeeeer ellen!

 6. Ellen skriver:

  tack sötnos=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>