TREVLIG VALBORG

Tisha Ginatricot
Kavaj HM
Byxor Zara
Skor Nelly
Jag är så långt ifrån att fastna på bild man kan komma så det blir bara en så ni får se vad jag har på mig. Inget speciellt alls. Hade sån jävla dålig hårdag så jag fick sätta upp det. Som vanligt. Standard.
Tar inte valborg så seriöst. Tycker det brukar vara så överskattat. Nu ska jag iväg och föra lite och vi får se vart jag hamnar sen. Kanske på tegel, kanske på hemmafest, kanske däckar på en buss och hamnar åt helvete. Vem vet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till TREVLIG VALBORG

 1. isabelle skriver:

  har har du problem med torrt och slitet hår? du har ju sagt att du inte gillar ditt hår ibland. har du tips hur man ska reparera det förutom att klippa? vill ha lllåångt!!

 2. Ellen skriver:

  jag är tyvärr heeeeeeelt fel person att fråga för jag kan ingenting om hår och därför har jag problem med mitt! men jag har hört att det finns en serie som heter sachajuan som ska vara grym till slitet hår! du kan ju pröva det :)

 3. ellen skriver:

  men hallå har du pojkvän?!?! läser din blogg varje dag jag kan ju inte missat det? du måste ju berätta :D underbar blogg. kram!

 4. Ellen skriver:

  japp:D det har precis blivit officiellt så det är därför jag inte har skrivit ngt i bloggen! Men så småningom kommer jag nog berätta mer om det :)
  tack så mycket! :) kram på dig

 5. Lilian skriver:

  jättevackeeeeeer ellen!

 6. Ellen skriver:

  tack sötnos=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>