reunion

Jätteskön låt verkligen.
Jahapp. Klockan är nu halv nio på morgonen och jag är vaken? wtf? Btw, ni måste väl hålla med om att loreen har varit bäst i melodifestivalen hittils? (skäms för att säga att jag kollar på det)

Åh, haha! Jag skulle köpa en mascara för någon dag sedan. Ni vet den här som e grön och heter define-a-lash typ? Jag gick in på hm och frågade en stressad kassörska om dom hade den här mascaran som e grön men även finns i rosa för jag hittar den inte? Som svar får jag ”Jaha, du menar hårmascara?”. ”Nej vanlig mascara säger jag” så sa hon ”Aha, nej tyvärr vi har bara svarta och bruna mascaror” och jag bara..”okej, tack så mkt” sen fattade jag att hon trodde att jag ville ha en mascara som var grön! Hela kön hörde och fyfan vad jag skämdes, haha! shit vad jag tyckte det var jobbigt. Aja, mors.

Det här inlägget postades i Musik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till reunion

  1. Elin skriver:

    Tjena, jag arbetar på H&M och jag kan berätta att den mascaran har utgått!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>