DIY – dip dyed

Jag hade tänkt bleka ett par shorts från början men hittade inga som var tillräckligt mörka så det fick bli min stackars kjol. Jag använde mig av en hink, plasthandskar, ca en liter vatten och några dl klorin som jag blandade. Jag la i kjolen, så mycket som jag ville bleka och den fick stå över natten för att nå detta resultatet. Jag hade egentligen tänkt färga dessa rosa också men efter att jag hört mig för så har jag fått reda på att det kan bli väldigt svårt att få det bra så jag skippar den delen för jag gillar dom så mycket som dom är nu. Kommer bara pimpa dom lite med mina hjärtnitar sedan.

Det här inlägget postades i DIY/Saker jag gjort själv. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till DIY – dip dyed

  1. Ros skriver:

    Vart köpte du klorin? Vilken affär? :D jättesnällt om du kunde svara! Och tack för en underbar blogg har följt dig ett bra tag nu :) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>