gårdagens

jeans, levis. skor, ebay. tisha, urban outfitters. jacka, vinyl. väska, ginatricot. solglasögon, asos.

igår var jag och henrik på stan och shoppade lite och jag åt sushi för första gången i mitt liv (jag vet, så jävla sjukt.) och jag gillade det fett mycket. på kvällen åt vi middag här hemma med några av henkes polare sen mötte jag upp freddie, carro och carros svärmor och drog till bistro jarl, east och sedan spy bar men jag drog direkt för jag fick så sjukt ont i magen av någon anledning men jag hade väldigt trevligt ändå. nu ska jag hämta ut paket sen åka till mina kusiner och käka. later

Det här inlägget postades i Kläder. Bokmärk permalänken.

En kommentar till gårdagens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>