DIY – trash jeans


Det är så himla många som frågar mig hur jag sliter nedkanten av mina jeansshorts och självklart vill jag dela med mig av det. Just nu hade jag inga shorts på lager som ska slitas så jag får slita lite på min nya kjol som jag köpte idag, haha. Det är såhär jag gör helt enkelt, fast det tar såååå mycket längre tid än denna filmen. För mig kan det ta uppåt 1,5-2 timmar för ett par jeansshorts så det tar tid men det blir också förbaskat bra.

Det här inlägget postades i Tips, Videos. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till DIY – trash jeans

  1. Sydney skriver:

    Love this Ellen! You’ve really stepped your game up this week! Loving the outdoors pictures – beautiful! I look forward to seeing more! Puss

  2. Klara skriver:

    Kan du inte visa hur du gör ”hål” i jeans? :) kram

  3. Luis skriver:

    Hej Anna!Jo, jag ge5r ut med hunden curiks 2 3 timmar per dag med min hund. Vi ge5r mest i skogen. Jag skulle vilja f6ka fle5set under mina promenader och utf6ka den tiden mer. Funderar pe5 stavar och vikter. Har du ne5gra tips?Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>