resultat osv

tjuvkik på dagens som kommer upp senare. jag måste bara få skryta lite om hur nöjd jag är med mig själv! Alltså att jag faktiskt tar mig till gymmet 5 gånger/veckan oavsett. nu har jag kört i en månad på torsdag för att vara exakt. och jag provade lite kläder igår och upptäckte att cigarettbyxorna jag sydde själv runt jul där någonstans sitter löst på mig nu. och byxor som var supertajta innan passar perfekt nu. nice!!! magen har också blivit mindre så det känns ju jättepepp.

Det här inlägget postades i Bilder på mig. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till resultat osv

 1. Alexa skriver:

  Läcker bild! Dina läppar kvinna! :O

 2. My Fransson skriver:

  Snyggo! Duktigt av dig, kul när man själv börjar se resultat!

 3. hej skriver:

  ohh snälla kan du inte berätta hur ett pass ser ut för dig? hur du äter? äter du chips osånt? ja har funderat på att äta som vanligt men inte äta socker, mindre kolkydrater och fett. Om man tränar ca 1 timme per dag räcker det? :)

 4. FASHION BY IDAG skriver:

  Åh vad härligt att resultaten har börjat komma, en helt otrolig känsla! Du är så sjukt snygg och det är så härligt att höra att du är så nöjd med dig själv, det inspirerar verkligen! :-*

 5. Tendinesy skriver:

  A tooth (plural teeth) is a undersized, calcified, whitish order initiate in the jaws (or mouths) of multitudinous vertebrates and occupied to defeat down food. Some animals, particularly carnivores, also take teeth for the purpose hunting or instead of defensive purposes. The roots of teeth are covered sooner than gums. Teeth are not made of bone, but rather of multiple tissues of varying density and hardness.

  The unrestricted design of teeth is alike resemble across the vertebrates, although there is sizeable modifying in their show up and position. The teeth of mammals be struck by serious roots, and this decoration is also initiate in some fish, and in crocodilians. In most teleost fish, regardless how, the teeth are spoken for to the outer outside of the bone, while in lizards they are attached to the inner surface of the jaw by harmonious side. In cartilaginous fish, such as sharks, the teeth are seconded around perplexing ligaments to the hoops of cartilage that construct the jaw.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>