new in

shades from ebay. shirt/blouse from zara

älskar min nya blus från zara! den är så himla fin. men jag ska ta och fixa lite så att jag kan ha bh under utan att det syns. den gick loss för 399kr. beställde även dessa bågar för ett tag sedan för en hunka på ebay. ska känna efter lite vad jag tycker för just nu kommer jag inte ha råd med ett par ray bans för 1500kr som jag kommer tröttna på efter sommaren? stör mig bara på att i vissa ljus är dessa inte blåa utan ”spegel” effekten försvinner..

Det här inlägget postades i Nytt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till new in

  1. Remy skriver:

    Hej Ellen! Gick tillbaka i arkivet och kollade på din studentklänning, sjukt snygg! Skulle inte du kunna tipsa om studentklänningar med öppna ryggar? Har letat överallt men inte funnit någon som fallit mig i smaken riktigt… Tycker du hittar allt dödligt snyggt på internet så därför undrar jag ifall du kunde hjälpa mig! Skulle vara såå snällt. Kram!

  2. Sofie skriver:

    Vad har du för storlek i blusen? Älskar den och är lite sugen på att beställa en likadan :)

  3. Janne skriver:

    Cool shirt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>