hej

bjuder på två gamla bilder. från rhodos 2 år sedan. jag kom hem inatt från en fantastisk helg i åre. vill bara tillbaka. strålande sol varje dag och grym afterski och bygget i fredags. jag känner mig nöjd. nu är jag tillbaka i verkligheten igen och jag hinner knappt andas. jag har en vecka på mig att bli klar nu. och vi har fått ett litet tillskott i familjen som kommer hem imorn så jag ska gosa med honom så länge jag bara kan! det är en liten bebismops. jag har velat ha en mops i 3 år…NU SÅ!!!!!!

Det här inlägget postades i Bilder på mig. Bokmärk permalänken.

En kommentar till hej

  1. FASHION BY IDAG skriver:

    Usch så jävla härligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>