red set

61260315902_mom ni är trogna läsare och läser vad jag faktiskt skriver vet ni om att jag inte tycker om färgen rött..jag har inte börjat tycka om den färgen nu heller för den delen men det är något med detta settet. jag är tokdesperat. men såklart har jag missat det när det kom ut under en period har vägrat kolla i butiker för att jag behöver hålla i mina pengar. någon som kan tänka sig att sälja shortsen i strl 34 (yes så jävla nöjd att jag numera är en 34) för det är dom det verkar vara svårast att få tag i. eller kommer dom komma in igen???

Det här inlägget postades i Craving. Bokmärk permalänken.

En kommentar till red set

  1. FASHION BY IDAG skriver:

    Jag håller helt med dig när det kommer till den färgen, har hatat den i åratal! Men när jag såg denna kavaj var jag bara tvungen att köpa den, och jag älskar den!! Tyvärr har jag inte shortsen och är själv väldigt sugen på att äga ett par. Men om jag haft två par skulle du ha fått det ena av mig, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>