nytt jobb!

IMG_4326hej på er! nu är jag hemma igen. jag har haft det jättebra i öregrund med fint väder och sällskap! och bäst av allt är att jag idag blev med jobb! jag var och provjobbade på vero moda förra veckan och idag fick jag beskedet att jag fått jobbet. så fantastiskt kul!!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till nytt jobb!

  1. Linnea skriver:

    Åh vad roligt, grattis!! :)

  2. Lottie skriver:

    You have the monopoly on useful inronmation-aref’t monopolies illegal? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>