yesterday

648522_729_532_1micaela och jag<3

igår var vi på fashionweek party på caféet. det va ett bättre måndagsmingel, haha! nejmen det va bättre iår än förra året tycker jag. trevligt! sedan drog vi vidare till soap bar på stanleycupfesten. för att bjuda på en bild tog jag denna som inte är optimal. jag blir verkligen inte bra på bild. särskilt inte när jag är pissfull. idag ska jag hämta hugo! han ska sova hos oss inatt. så himla mysigt! och sedan tvätta. alla mina kläder ligger i tvätten. tja! älskar btw min klänning från hm trend som är djupt v-ringad. så så fin.

Det här inlägget postades i Bilder på mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>