hej igen

2969248800_2_2_1hej fina ni! jag har haft det underbart i barcelona. tog några dagar extra ”ledigt” från bloggen också. jag har inte orkat eller haft tid. jag har så mycket nya fina kläder att visa er att jag inte vet vart jag ska börja faktiskt. dessa bikerbyxor suktar jag lite efter just nu. jag är nästan pank fast månaden just börjat. jag börjar september med 13000 mindre på kontot pga resan, hyr(or!) busskort, mat och presenter. inte mycket kvar av lönen tyvärr. det suger. och jag vill ha allt helt plötsligt. ni vet så det är riktigt jobbigt. ellen 5 år gammal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till hej igen

  1. Jos skriver:

    5 år?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>