hm paris collection

IMG_4886ingen missade väl att hm’s kollektion släpptes idag! jag fann två godbitar. dessa boots och den extremt stora och tunga stickade tröjan. älskar det så mycket! riktigt dålig tajming av mig att köpa acne pistols IGÅR! jag hade först inte tänkt köpa dessa men det va finare irl samt satt väldigt snyggt på.

jag har dock fortfarande inte bestämt mig för vilka jag ska behålla. dom är väldigt olika på alla sätt och vis men kan inte behålla båda. så OM jag bestämmer mig för att sälja mina pistols så undrar jag om någon av er där ute är sugna på att köpa dom i strl 38. nypris 3700. dom är begagnade men jag har själv endast provat dom. vill helst ha 1800kr som jag köpte dom för men vid snabb affär kan jag tänka mig att sänka dom lite. kan skicka bilder om så önskas.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till hm paris collection

  1. Ann Sofie skriver:

    Ooooo why do you want to sell them already? Lol…! Are they uncomfortable? Or are they just not very nice? :) :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>