äntligen fredag

Hittade ny användning för den superfina hängaren. Och DÄR slapp solglasögonen ligga och damma i en låda. Härligt. Idag slutade jag vid fyra, drog en PW hem till kyrkbyn på 7km och hämtade ut lite paket. Det är andra dagen med detox och det har väl gått helt okej hittills. Svårt att hitta saker man kan äta som inte innehåller kolhydrater bara. Slickade upp lite smält tosca från plåten idag efter att kjelle bakat massa toscabullar. Gaahhhh hur skulle jag kunna stå emot?

Det här inlägget postades i DIY/Saker jag gjort själv. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till äntligen fredag

 1. my fransson skriver:

  Oj så många solglasögon!

 2. Fanny skriver:

  Hej Ellen :) jag tränar på gym och äter rätt bra. Håller mig borta från det värsta. Äter istället mycket frukt och tänker på storleken på portioner och så :) tänkte bara se om du har svar på min fråga.. Jag gymmar mest med maskiner och övar kondition Max 30 minuter varje pass. Jag undrar då om fettet försvinner av styrketräningen eller kommer musklerna typ under det? Haha som du märker är jag ingen expert ang träningen men skulle va snällt om du kunde svara ifall du vet :) tack för en super blogg :) kramar! Lycka till med din träning :)

  • Ellen Westin skriver:

   Hej! Vad härligt! Första tipset till dig är väl att du ska sluta träna på maskiner för det ger ingenting. Jag gjorde också det ett tag men märkte aldrig någon skillnad. Och nej man förlorar bara fett genom att gå snbbt och långa streckor. En timme powerwalk har jag börjat med nu. det ska vara effektivt. när du springer tränar du nästan bara konditionen. Istället för att köra maskiner ska du köra övningar med fria vikter. det ger sååååå mycket mer om du gör rätt och du blir mycket starkare. men om man tränar mycket ska man också äta mycket, bara man äter rätt. mer protein (för att bilda muskler efter att du tränat) och mindre kolhydrater. Kram!

 3. Jaxon skriver:

  It’s a shame you do81&n2#7;t have a donate button! I’d most certainly donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>