sunday

Idag har jag bara haft möjlighet att uppdatera på instagram men här har ni tre från dagen. vi har köpt en ny säng. uppgraderade oss till en 140 som förövrigt på centimetern gick in i vårt trapphus. suttit i solen och haft det nice och sedan har vi käkat god middag hemma hos johanssons i skarpäng. nu kollar vi på the departed

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till sunday

  1. Enea skriver:

    Hittat ännu en sida med dina shorts med på instagram, användaren heter fashiongurl4112. Vet inte om du bryr dig om detta eller om du redan hittat denna sidan, men tänkte att du kanske ville veta!:)
    Ha det bra/enea, älskar din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>